Forum grupy języka angielskiego specjalność translatoeyka.
Slepy^_- napisał:
nie jestem 40 letnim pedofilem jeśli o to Ci chodzi , a bak btw któraś Ty Kacha bo juz nie wiem ile was jest
Nie o to chodziło Nie byłam pewna, który chłopak to Ty, zresztą mam jeszcze parę ksywek do rozszyfrowania
,
jest tylko jedna Kaśka! jeździsz ze mną autobusem czasami
@Norbe: Jak dla mnie nie ważne przy czym byłaby ta integracja, ale dobrze, żeby w ogóle była a jakie plany co do picia ma reszta to nie do końca wiem..
Ostatnio edytowany przez kasia.aa (2010-10-27 17:30:30)
monika źle zrozumiała, chodziło o to żeby było więcej niż 3 osoby, no ale to zostało już wytłumaczone.
a co do pytania czy idzie jakaś dziewczyna, no to właśnie po to jest ten temat żebyśmy wiedzieli czy jakaś idzie, bo czy idą chłopaki i którzy to my już wiemy także kobiety wypowiadać się
synek napisał:
monika źle zrozumiała, chodziło o to żeby było więcej niż 3 osoby, no ale to zostało już wytłumaczone.
a co do pytania czy idzie jakaś dziewczyna, no to właśnie po to jest ten temat żebyśmy wiedzieli czy jakaś idzie, bo czy idą chłopaki i którzy to my już wiemytakże kobiety wypowiadać się
o, to kto idzie z chłopaków?
a jak pójdzie jakaś dziewczyna to się osobiście zastanowię, czy iść, czy nie iść
No proszę... kolejna integracja ! Byleby nie skonczylo sie tak jak... ostatnim razem.. !
Ja niestety nie moge nic obiecać... mialabym maly problem z transportem ^^
PS. Cos tych dziewczyn tu mało, o wiele za mało ;D
dziewczyny to musicie użyć swego uroku na kolegach ażeby po was przyjechali z tego co Misio mówił to Natala chyba jest chętna do pójścia więc już jedna dziewczyna jest, to teraz następne odważne słucham
i kto się kryje pod nickiem GoldenEarring?
synek napisał:
dziewczyny to musicie użyć swego uroku na kolegach ażeby po was przyjechali
z tego co Misio mówił to Natala chyba jest chętna do pójścia więc już jedna dziewczyna jest, to teraz następne odważne słucham
i kto się kryje pod nickiem GoldenEarring?
Ooo Kasiu, popatrz! Natalia pojdzie;D wiec juz masz jakbys coś dziewczyne!
)
teraz na stówę wiem że będę miał czas w piontek więc się (z łaciny: byłem poszedłem integrowałem)
ahhhhhaaaa i jeszcze jakby sie kto pytał: w piciu na umur* nie jestem za dobry...
no i oczywiście uwielbiam wszystko co słodkie..... (btw.)