Forum grupy języka angielskiego specjalność translatoeyka.
Maja napisał:
kasia.aa napisał:
Maja napisał:
Ej... apropos skojarzeń... Kasiu und Moniko: przyjrzyjcie się....
albo jutro Wam powiem. ; Dnie wiem o co cho i nie wytrzymam do jutra.. mów!
A no nic. Chyba sobię 'zmienię płeć' na tym forum, bo nie mogę patrzeć jak pisze coś takiego: 'Maja napisał....' albo 'kasia.aa napisał...' albo to samo tylko w prawo...
Zmieniamy masowo płeć? Jeszcze nie wiem dokładnie po co ale na pewno będzie fajnie xD!
Ale żebyśmy my mogły w pełni zmienić płeć, to musieliby nam przyszyć to i owo.. a nie wiem, czy się da tak przyszyć żeby działało.. xD
ja tez zbytnio Paulino! nie wiem ocb:P mów tutaj... no chyba, że się wstydzisz:PP
ps. nie wspominam o mojej fonetyce, tym bardziej łacinie!
Zanim Sławek odczyta forum minie rok... i tak zapomni i ujdzie wam płazem:)
kasia.aa napisał:
Maja napisał:
kasia.aa napisał:
nie wiem o co cho i nie wytrzymam do jutra.. mów!A no nic. Chyba sobię 'zmienię płeć' na tym forum, bo nie mogę patrzeć jak pisze coś takiego: 'Maja napisał....' albo 'kasia.aa napisał...' albo to samo tylko w prawo...
Zmieniamy masowo płeć? Jeszcze nie wiem dokładnie po co ale na pewno będzie fajnie xD!Ale żebyśmy my mogły w pełni zmienić płeć, to musieliby nam przyszyć to i owo.. a nie wiem, czy się da tak przyszyć żeby działało.. xD
Hmm... Kasia - Tobie się naprawdę za bardzo kojarzy.... : ). Czy ja mówię coś o przyszywaniu ? Niee. Ty se przyszyj jak chcesz - ja nie umiem xD.
Dobra idę stąd bo zgłupnę przy Was do reszty. A pasuje chociaż zasnąć spokojnie...
Maja napisał:
kasia.aa napisał:
Maja napisał:
A no nic. Chyba sobię 'zmienię płeć' na tym forum, bo nie mogę patrzeć jak pisze coś takiego: 'Maja napisał....' albo 'kasia.aa napisał...' albo to samo tylko w prawo...
Zmieniamy masowo płeć? Jeszcze nie wiem dokładnie po co ale na pewno będzie fajnie xD!Ale żebyśmy my mogły w pełni zmienić płeć, to musieliby nam przyszyć to i owo.. a nie wiem, czy się da tak przyszyć żeby działało.. xD
Hmm... Kasia - Tobie się naprawdę za bardzo kojarzy.... : ). Czy ja mówię coś o przyszywaniu ? Niee. Ty se przyszyj jak chcesz - ja nie umiem xD.
Dobra idę stąd bo zgłupnę przy Was do reszty. A pasuje chociaż zasnąć spokojnie...
Mnie to od dawna interesowało, ale nikt nie znał na to odpowiedzi.. xD
Ja też idę, może dostanę nagłego fonetycznego olśnienia? ...
Monikaa napisał:
ja tez zbytnio Paulino! nie wiem ocb:P mów tutaj... no chyba, że się wstydzisz:PP
Zanim Sławek odczyta forum minie rok... i tak zapomni i ujdzie wam płazem:)
W sumie to masz rację.
: ).
Więc : Komu let's - temu go!
/ si ju lejter krokodajl / !
( I jak Pan Administrator to przeczyta - to jest proszony o niegniewanie się : ). )
Ostatnio edytowany przez Maja (2010-10-20 15:53:06)
Maja napisał:
Monikaa napisał:
Zanim Sławek odczyta forum minie rok... i tak zapomni i ujdzie wam płazem:)W sumie to masz rację.
Więc : Komu let's - temu go!
/ si ju lejter krokodajl / !
( I jak Pan Administrator to przeczyta - to jest proszony o niegniewanie się : ). )
Aż mi się przypomniała ta piosenka z fonetyki:P Żebym to ja pamiętała jak słowa leciały...
W każdym bądź razie... chyba tak napiszę jutro te 'kartkówke' z fonetyki^^!
synek napisał:
jaki teścik z fonetyki?
mówił coś tydzień temu o jakimś teściku?
no to zaczyna się początek końca który nastąpi po tym semestrze (przynajmniej dla mnie)
Spoko, spoko dla mnie tez ^^
Ale bez obaw, ten test podobno nie na oceny czy cos:)
Dobrze ze Slawek tego nie czyta....
ja sie zastanawialem sie czemu mam czkawke a teraz juz wiem ze to przez forum.
kartkowka jutro??? no nie no nie nie nie nie!!!! nie spodziewalem sie tak szybkiego konca naszej grupy ;(
musze podziekowac Kubie czy tam temu kto mu tam to wyslal z fonetyki bo idzie nawet obczaic co i jak.
Musicie znac podstawową i bezzmiennie nie ustający constans pana administratora ze sie nie gdziewa bo najzwyczajniej nie umi. czasem moze foch z przytupem a oprocz tego to nic.
Na czkawkę trzeba się dużo naraz napić
Sławko, przeżywasz jak mrówka okres.. Nikt z nas nie umie fonetyki, więc jak polegniemy to razem, no problemo
a jak będziesz miał focha z przytupem, to z odrzutem grzywki też? ;>
aha, no i może wreszcie byś się objawił, który to Ty jesteś na facebook'u, żeby Cię można było tam nękać w razie wu
Pani pomruczała, że być może wyjątkowo w przyszły piątek (a nie we czwartek) będzie gramatyka, coś nam tłumaczyła, dała jakieś zadanie i generalnie mogliśmy spać
czyli, że tak powiem - standardowo bardzo było ;D